czy nie denerwuje was przypadkiem fakt iż przenieśli sobie 100 zł z funduszu remontowego na eksploatacyjne a trawniki usychają lub są po kolana i trzeba prosić spółdzielnię o reakcje?
Chyba trzeba coś z tym zrobić - ale trzeba tu nas więcej !!!
"... nigdy nie ma się drugiej okazji aby zrobić pierwsze wrażenie ..." - A. Sapkowski
jak widać po uprzątaniu śniegu i lodu z osiedla to jeszcze ciągle za mało !!!spółdzielnia ściąga kasę nie wiadomo skąd biorąc przeliczniki i mnożniki a podstawowe sprawy leżą... smutne...
proponuje zgłosić problem do pana wiceprezesa (p. Marek NIELEK) - lub jego zastępcy ("prawa ręka p. Nielek-a " jak go określają w spółdzielni ) - bodajże gość nazywa się Piotrowski.
Jak z nim rozmawiałem, to powiedział że nikt inny problemu nie widzi - tak wiec proponuję "zadzwońcie" do niego i zgłoście swoje uwagi nt pracy administracji lewobrzeże.
Bo tak jak teraz - to chyba naprawdę tylko ja zgłaszam cokolwiek w spółdzielni - ale chyba dam sobie spokój i po prostu z niej wystąpię. Bo przecież nie będę sam walczył przy ogólnej znieczulicy i braku odwagi aby zgłosić problemy które Was denerwują. A wierzyć mi się nie chce, ze nikt nie widzi co się dzieje - kasę biorą a nic nie robią. A tak jak pisałem wcześniej - płacić komuś za coś czego nie robi a powinien - nie zamierzam !!!
Ale Wy może lubicie być okradani - bo inaczej tego nazwać nie można !!! (bez urazy)
[ Edytowany 24 sty 2011 : 23:02 ] "... nigdy nie ma się drugiej okazji aby zrobić pierwsze wrażenie ..." - A. Sapkowski
Nasza Administracja zachowuje się tak jakbyśmy to my dla nich istnieli a nie na odwrót...jakiś czas temu jak były silne mrozy to zgłosiłam, ża na korytarzu adminstracja wyłączyła grzejnik w odpowiedzi usłyszałam, że wyłączyła, bo "ktoś" cały czas go przestawiał na mocniejsze grzanie i za karę nam go wyłączono... a to, że ja ogrzewam pustostany to już nie ma zanczenia... druga rzecz jest taka, że u nas (prawdopodobnie administracja) wykręcono regulator temperatury w grzejniuku mieszczącym się na korytarzu, czy u was też? zastanawioam się jakim prawem? szczerze mówiąc to dla mnie jest dewastacja...
Witam, Chciałem kupić mieszkanie na osiedlu cynamonowym 3 pokoje 70 m2 i mam pkilka pytań? -jak daleko na przystanek autobusowy , czy planują budowe drogi do osiedla??? -ile wynosi czynsz do spółdzielni za 3 pokojowe mieszkanie 70 m2??? -ile trzeba płacić zimą za ogrzewanie co miesiąc za te 3 pokojowe?? -jakie są minusy, wady tych bloków np. czy są ciepłe i inne podobne aspekty??? Z góry dziekuje za odpowiedż