Porzebny jest opiekacz do robienia grzanek, chleb tostowy, żółt ser, parówki, masło,
Parówki kroimy wzdłuż na 3 części, chleb smarujemy masłem, układamy na 1 kromce 3/4 plastry pokrojonej parówki, przykrywamy plastrem żółtego sera i kolejną kromką chleba. Wkładamy do opiekacza i czekamy 3-4 minuty (chyba ze chleb zrobi się rumiany wcześniej). Wyjmujemy z opiekacza, czekamy ok 2-3 minut aby przestygło, kroimy na pół po zapieczonym "znaku" i podajemy dziecku.
Mój 2,5 letni synek zjada je ze smakiem i woła "TATA JESZCZE AM AM "
Pozdrawiam
"... nigdy nie ma się drugiej okazji aby zrobić pierwsze wrażenie ..." - A. Sapkowski
Podejrzewam, że mój 2,5 letni syn również by się tym zajadał problem tylko w tym, że nie może jeść sera. Ale jak już nawet pizzę bez sera je i mu smakuje to może to też przejdzie?:) Dzięki za fajny pomysł